Banki-Opinie.info

Miniaturka banki-opinie.info

Ocena Gwiazdora 1 dobra strona

Ocena użytkowników 5.0 (ocen: 4)

Twoja ocena: 1 2 3 4 5 kliknij, aby ocenić

dodaj do ulubionych

Adres: http://www.banki-opinie.info (strona nie działa? zgłoś awarię)

Opis: Finansowe forum dyskusyjne koncentrujące się gromadzeniu opinii klientów o bankach i produktach bankowych. Ocena jakości obsługi, wysokości oprocentowania lokat i kredytów oraz opłat i prowizji dotyczących kont bankowych. Także dyskusje o pracy w bankowości, kryzysie finansowym i długach.

Tagi: banki, forum, konta bankowe

Gdzie: Wrocław

Kategorie: 

Statystyki: Strona banki-opinie.info ma 1938261 miejsce w globalnym rankingu Alexa, jest zatem umiarkowanie popularna. Do strony kieruje 13 odnośników.

Komentarze (7)

  • wpis anonimowy millena (*.blahut.cz) - 30.09.2015 12:38 0 + -

    Poszukuje wszystkich klientów poszkodowanych w polisolokatach Getin Banku. Prosze o zgłaszanie sie w temacie na forum.

  • wpis anonimowy Donatan (*.play-internet.pl) - 14.07.2015 15:26 0 + -

    Dużo ciekawych opinii i recenzji na temat haczyków w ofertach banków. Wiele praktycznych uwag i spostrzeżeń.

  • wpis anonimowy Borys (193.26.131.*) - 26.08.2014 17:29 0 + -

    Dużo przydatnych informacji: porad i opinii - polecam wszystkim

  • wpis anonimowy Ania (*.reverse.superonline.net) - 02.04.2014 11:45 0 + -

    Bardzo przydatne forum, polecam sprawdzić opinie o każdym banku zanim skorzystamy z jego usług

  • wpis anonimowy anae (*.com) - 20.08.2013 16:54 0 + -

    Myślę, że każdy zainteresowany bankowością czy szukający opinii o produktach bankowych powinien tutaj zajrzeć. Znajdziemy sporo naprawde ciekawych dyskusji związanych z finansami.

  • wpis anonimowy mirkos (193.26.131.*) - 05.06.2013 02:42 0 + -

    Sporo ciekawych porad i komentarzy na tematy bankowo finansowe. Poza tym prawdziwe opinie klientów o bankach i ich ofertach kont czy kredytów.

  • wpis anonimowy piotrek (*.com) - 11.02.2013 23:49 0 + -

    Dużo wartościowych opinii na temat kont bankowych w tym także tych największych banków internetowych tj. Alior Sync i mBank. Ukryte opłaty o których banki nie wspominają w swoich materiałach reklamowych.

Dodaj komentarz

Jeżeli masz u nas konto - zaloguj się, jeżeli nie masz - zarejestruj się. W ostateczności możesz dodać komentarz anonimowo, bez logowania.

Aby przesłać formularz, musisz mieć włączony w przeglądarce Javascript. Jeżeli nie masz przepisz wspak tekst feoccktdlg:

Autor:
Treść:

Copyright © 2004-2017 Gwiazdor